BiciElx en marxa!

Aquest dilluns (14 de juny) a les 12:00 hores del migdia a l'Oficina de Turisme d'Elx es presenta bicielx, el servei públic de préstec de bicicletes d'Elx.

La ciutat d'Elx va avançant i apropant-se a les ciutats més avançades en aspectes relacionats amb la promoció i l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat. Esperem que aquesta iniciativa tinga molt d'èxit juntament amb la xarxa de carrils bici que s'està enllestint.

L'Ajuntament d'Elx i la Generalitat estan posant de la seua part, nosaltres com a col·lectiu estem treballant desinteressadament i colze a colze amb l'Ajuntament d'Elx. Ara falta que la ciutadania responga amb maduresa. Animeu-vos a vindre a la presentació de bicielx aquest dilluns a les 12:00 a l'Oficina de Turisme.

Aquí teniu un vídeo promocional de bicielx.

Comentaris

Cassia ha dit…
hola, acabo de descubrir vuestro blog.

es muy interesante porque voy a vivir en Elche en una mes. soy canadiense pero mi marido es ilicitano, por eso. soy urbanista y acabo de hacer un masters en urbanismo sostenible y algo que me interesa muchísimo es las bicis en la ciudad.

estaba muy excitada de aprender que hacen más esfuerzos para animar el uso de bicis en elche porque a mi me parece una ciudad perfecta para bicis— pequeño, plano, pero demasiados coches! una de las primeras cosas que haré cuando llegue es comprar una bici y os veré en bici crítica elche. seré la guiri rubia en una bici bonita :)

Gracias, seguiré leyendo.
(perdón por los errores del español)
¡Hola, compañera! Nos encanta saber que tendremos una "biciclista" más por estas tierras. Puedes contar con nosotros si necesitas información sobre la bici en Elx. Tenemos muchas esperanzas en que con el sistema BiciElx y los nuevos carriles bici y ciclocalles la bicicleta dé un impulso importante. De hecho, ya lo vemos. En la calle cada vez vemos más gente en bici. ¡Esto ya marcha!