Campanya de recollida de signatures


Ja hem iniciat la campanya de recollida de signatures d'Elx en Bici. Es tracta d'aconseguir el màxim suport de la ciutadania per tal de presentar-lo als nostres representants polítics. Hem començat pel voltant de l'avinguda de Novelda perquè l'Ajuntament d'Elx té previst començar d'aquí a pocs dies la reforma de l'avinguda per convertir-la en un bulevard amb baldoses de 5 metres d'ample (actualment són de 3,80 m) (vegeu la notícia aquí).

Des d'Elx en Bici no entenem per què en el projecte no s'ha tingut en compte reservar un espai per al carril bici dintre d'eixos 5 metres de vorera. El trànsit en l'avinguda de Novelda és molt dens i molt perillós, per la qual cosa és molt arriscat circular en bici per la calçada. A més, és una artèria molt important de la ciutat, que comunica el gros del barri de Carrús amb la zona centre.

Ja vam presentar dos instàncies explicant la nostra proposta a la Regidoria de Via Pública i Manteniment i estem a l'espera de rebre una cita amb el regidor. Esperem que l'Ajuntament siga prou receptiu, ja que tècnicament és viable i proporcionaria al barri de Carrús un espai per circular en bici amb seguretat i una via de comunicació en bici amb la zona centre.

Agraïm el seu suport a tots aquells que ja ens han facilitat la seua firma. Continuarem passejant per les zones concorregudes de la ciutat per arreplegar tot el suport possible de la ciutadania.

Comentaris