Èxit de la 1a Massa Crítica d'Elx

La Massa Crítica al seu pas per Reina Victòria
(respectant el Carril Bus, un dels nostres aliats)


Podem felicitar-nos tots els participants d'ahir per l'enorme èxit de la primera Massa Crítica (Bici Crítica) d'Elx!

La primera "Massa Crítica" se celebrà a San Francisco l'any 1992 i no superaven les 58 persones. Al cap d'un any eren 500 persones... A Elx anit érem més de 60 persones i anem de camí a eixes 500!!!

Celebrem la participació de tota la gent que va voler unir-se a la iniciativa i el seu comportament exemplar per haver propiciat una Massa Crítica festiva, reivindicativa i sense incidents. Comptem amb tots aquells que vulguen participar en pròximes convocatòries, és a dir, l'últim divendres de febrer, de març, d'abril... l'últim divendres de cada mes d'ara endavant.

Agraïm la participació i col·laboració dels companys d'Alacant en Bici, que van vindre en tren per donar-nos suport.

També us animem a participar el divendres que ve (6 de febrer a les 20:00 des de la Plaça de Bous) al 6é aniversari de la Massa Crítica d'Alacant, on, en acabar hi haurà picadeta per als participants.

Va ser casualitat que la premsa estiguera en el moment en què passàvem per la Plaça de Baix gràcies als actes que organitzava el Fòrum Social d'Elx per la Pau i la No-violència i ens van agarrar in fraganti; recordeu que la Massa Crítica és un acte espontani, moltes bicicletes que per casualitat s'han trobat al carrer...

Ha sigut un inici de Masses Crítiques immillorable. Ara a continuar reivindicant el nostre espai! Si voleu proposar-nos alguna iniciativa, no dubteu a posar-vos en contacte amb elxenbici@gmail.com. I correu la veu o reenvieu els nostres missatges a qui penseu que li puga interessar participar.

Feu clic aquí si voleu veure fotos al nostre pas per la Plaça de Baix i la Corredora.

Comentaris