Propostes d'infrastructures per a la bicicleta

Demanem per a Elx la implantació d'aparcaments "U" invertida

Margalló-Ecologistes en Acció-Elx en Bici vam presentar la setmana passada 3 instàncies a l'Ajuntament d'Elx, en concret a les Regidories de Mobilitat Urbana, Urbanisme i Via Pública sobre els temes següents:

1.- Instal·lació d'aparcabicis (visualitza la instància aquí)

2.- Carrils Bici (visualitza la instància aquí)

3.- Senyalització viària respecte a la bicicleta (visualitza la instància aquí)

Ja fa mig any que estem en converses amb les diferents Regidories i esperem que amb l'anunci sobre que la Generalitat Valenciana ha aprovat les subvencions que l'Ajuntament d'Elx havia demanat per a la promoció de la bici com a mitjà de transport, prenga impuls un autèntic pla de mobilitat sostenible basat en el vehicle no motoritzat. Ara només falta que la Generalitat tinga la mateixa pressa per concedir la subvenció que ha tingut a l'hora d'anunciar-la.

Pròximament presentarem les nostres propostes sobre el funcionament del futur sistema de préstec de bicicletes anunciat esta setmana per la premsa.

A més, a través de Margalló-Ecologistes en Acció estem presents en la Comissió de Mobilitat Sostenible del Pla d'Acció Local contra el Canvi Climàtic de Futurelx. Us en mantindrem al corrent.

Si teniu qualsevol suggeriment o penseu que es poden millorar les nostres demandes, no dubteu a escriure'ns a elxenbici@gmail.com

Comentaris