Elx en Bici-Margalló s'adhereix a la coordinadora ConBici

Des del passat cap de setmana, Elx en Bici-Margalló ja forma part de ConBici (www.conbici.org), la Coordinadora Estatal en Defensa de la Bicicleta. En l'assemblea de ConBici celebrada a Xixón, a la qual vam assistir membres d'Elx en Bici-Margalló per presentar el nostre col·lectiu i adherir-nos a ConBici, també es van adherir els grups Cantabria Con Bici i Almansa en Bici.

La coordinadora ConBici està formada per 45 associacions de tot l'Estat espanyol (entre els quals s'inclouen els grups valencians Alacant en Bici, Castelló en Bici, Ontinyent en Bici, València en Bici i ara també Elx en Bici) i l'oficina permanent es troba a Saragossa gràcies a l'organització del grup aragonés Pedalea.

Elx en Bici-Margalló, com a membres de ConBici, ens adherim així a les diferents campanyes que es porten a terme des de la coordinadora, com ara "ConBici al Cole", "Mejor ConBici" o "Bicis al Tren", i comptem amb material, assessorament sobre legislació viària, participarem en trobades amb bici (la pròxima serà al juliol per una Via Verda de Saragossa), comptem amb assegurança per organitzar activitats, oferim la tramitació d'una assegurança de tercers per a ciclistes individuals, etc.

D'esta manera, Elx compta amb un col·lectiu que reivindica l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat i que es coordina a nivell estatal amb la resta de grups locals. La pròxima assemblea de ConBici se celebrarà a Ontinyent al novembre.

Convidem a tots aquells que vulguen unir-se a nosaltres per reivindicar l'ús de la bicicleta a la ciutat a participar en les reunions d'Elx en Bici-Margalló, que tenen lloc cada dimarts a partir de les 21:30 al Centre Cultural Margalló (C/ Solars, 40) d'Elx. Els interessats també es poden posar en contacte amb nosaltres a: elxenbici@gmail.com

Comentaris