Èxit de la visita cicloturística per Elx


Enhorabona a totes i a tots per aconseguir que Elx siga una ciutat per a la bicicleta encara que haja sigut només per un dia. El nostre agraïment a tota la gent que ha participat en la visita cicloturística per Elx (inclosos els companys d'Alacant en Bici), que ha aprofitat per disfrutar de les meravelles del nostre poble muntats en bicicleta de manera pausada, festiva i, no ho oblidem, reivindicativa. Perquè la bicicletada de hui no es queda aquí. L'Ajuntament d'Elx ha col·laborat en esta activitat, però els hem recordat i els hem demostrat que açò no s'ha de quedar aquí, que han d'implicar-se en un model de ciutat sostenible que incloga la bicicleta com una de les seues prioritats durant la resta de l'any. Volem una ciutat més humana, i els hem demostrat que no som només un parell de col·lectius qui ho demana, sinó gran part de la ciutadania. La implicació en esta reivindicació també la demostren petits gestos com este vídeo que ens ha arribat d'un grup de joves d'Elx:

http://vimeo.com/6653967

D'esta manera, veurem com poquet a poquet la bicicleta anirà prenent protagonisme als carrers d'Elx com ho ha fet en tantes altres ciutats.

La Revolució és com la Bicicleta: si es para, cau! Per tant, la reivindicació no es queda aquí. Nosaltres continuem pedalejant i esperem que vosaltres també. Teniu oportunitat de demostrar-ho cada dia i també en la Bici Crítica (últim divendres de cada mes). La pròxima Bici Crítica és el divendres que ve (25 de setembre, a les 20:00 des de les Ximeneres). I si algú vol implicar-se encara més a contribuir a fer d'este un lloc millor on viure, el nostre col•lectiu es reuneix cada dimarts a les 21:30 al local de Margalló (C/ Solars, 40).

Aquí teniu algunes fotos de la jornada de hui. Si voleu que hi pengem més fotos, ens les podeu enviar:

http://picasaweb.google.com/elxenbici/VisitaCicloturisticaAElx200909#

I la Setmana Europea de la Mobilitat continua... Podeu consultar-ne les activitats més avall.

Salut i pedal!

Comentaris