III Volta a Matola en Bici


L'Associació de veïns Matola.es, va organitzar el diumenge 18 d'octubre la III Vola a Matola en Bici, una iniciativa que cada any va sumant més gent. Felicitem l'organització per esta magnífica jornada festiva en la qual vam fer un recorregut la mar d'agradable pel Camp d'Elx i ens van convidar a tots els participants a un esmorzaret amb coca, vi i magranes de Matola.

Entre la gent que va participar, vam poder parlar amb persones que des del Camp d'Elx també estan reivindicant l'espai de la bicicleta en els seus desplaçaments entre el camp i el poble sense haver de compartir carreteres amb els cotxes. Hi ha diverses alternatives, entre altres, l'aprofitament dels canals de Regs de Llevant, que ja s'utilitzen amb esta finalitat. Però falta senyalització i altres mesures de seguretat.

És cert que des d'Elx en Bici normalment ens centrem més en la ciutat, ja que els membres vivim a la ciutat, però la gent del Camp d'Elx sap millor que ningú per on és millor connectar les pedanies amb la ciutat, per tant, animem aquelles persones que també reivindiquen l'espai de la bicicleta als vials del Camp d'Elx a fer front comú. Buscarem maneres de col·laborar. I mentres tant... Salut i Pedal!

Comentaris