Felicitats i per molts anys!

La Bici Crítica d'ahir va ser una gran ocasió per a celebrar que ja fa dos anys que voltem per Elx l'últim divendres de cada mes. A pesar de les quatre gotes que van caure justet abans de la Bici Crítica, vam ser una bona colla de participants, al voltant dels cinquanta.

Després d'un recorregut molt vistós i reivindicatiu, vam acabar a la Plaça de Baix, on els companys de Margalló-Ecologistes en Acció i Elx en Bici ens esperaven amb xocolate calentet, coques, pastissos i biscuits que ens van retornar la calentoreta. Al mateix temps, disfrutàvem a la Plaça de Baix amb les activitats que havien organitzat el Grup Tortuga Antimilitarista, l'Associació de Veïns Barri Obrer d'Altabix i la Plataforma d’Entitats Musicals Puentegramas, amb concerts i jocs.

Podeu veure unes quantes fotos al nostre àlbum de Picasa.

Vicent Bordonado ens va gravar un reportatge sobre la Bici Crítica per al programa Vida Sana que s'emetrà segurament aquest dimarts a TeleElx a les 22:20, i que també es podrà veure per Internet. Ens veem a la pròxima Bici Crítica Carnavalesca, el 25 de febrer, comenceu a buscar disfressa!

Comentaris