La Setmana Europea de la Mobilitat continua

Del 16 al 22 de setembre se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat. El dijous 15, Intesa i l'Ajuntament d’Elx va organitzar al Centre de Congressos la “I Jornada sobre Mobilitat Sostenible a Elx: Construint el Futur”, jornada molt interessant en la qual es va tractar el problema de la contaminació atmosfèrica relacionada amb les emissions de gasos pels automòbils, com circular en bici per la ciutat o la tecnologia d'autobusos híbrids.

El diumnege 18, Margalló-Ecologistes en Acció i Educare vam organitzar la Ruta Cicloturística del Palmerar, passant per l'Hort ecològic de la Cuerna, a Altabix, i per la Ruta del Palmerar en un ambient ludicofestiu. La ruta va acabar a la Fira de Productes Locals organitzada per ADR Camp d’Elx, Educare, Federació d'Associacions de Veïns Dama d’Elx i Margalló-Ecologistes en Acció, i instal·lada a la plaça del Centre de Congressos durant tot el matí; una altra manera de conscienciar sobre la importància de consumir productes locals per a evitar el consum d'energia i combustibles en el transport des de grans distàncies.

Des del 16 fins al 22 de setembre hi ha instal·lada una carpa de BiciElx fora del Centre de Congressos on es pot provar gratuïtament durant tot un dia el sistema de bicicleta pública BiciElx i donar-s'hi d'alta.

¡Mou-te amb intel·ligència! ¡Desplaça't de forma eficient i millora la teua mobilitat!

Comentaris

Paco ha dit…
Fue genial, muy agradable, y para mi toda una sorpresa, ya que fui a Elche a comprar unas piruletas y me encontré con un gran numero de bicis y una marcha, corta, pero entretenida. Enorabuena. Me podrías enviar fotos del evento??