3r Aniversari de la Bici Crítica Elx

La Bici Crítica Elx fa 3 anys! Ho hem de celebrar!

Estem en època de lluites i protestes per una situació econòmica penosa a la qual ens han portat els governants de tots els colors! La Bici Crítica no és una manifestació però si ens unim i eixim tots els que alguna volta hem eixit en la Bici Crítica Elx podrem ser més de 200 persones en bici reivindicant l'espai de la bici com a mitjà de transport prioritari a Elx.

Volem canvis? Volem que eixos canvis vinguen de tots els sectors i àmbits de la societat? Aleshores hem de fer que ho noten en tots els àmbits igual que ho estem notant la gent del carrer. Una altra manera de reivindicar eixos canvis és utilitzar la bici: així no consumirem combustible i les gasolineres ho notaran, no durem el cotxe al mecànic ni comprarem rodes i els tallers ho notaran, i d'esta manera igual es rebel·len també els treballadors d'eixos sectors. I a més ho notarem nosaltres respirant un aire més sa.

En acabar la Bici Crítica a la Plaça de Baix, Margalló-Elx en Bici convida a una xocolatada calenteta que farem també amb la gent que participe en els actes del Dia de la Pau i la No-violència que organitza el Grup Tortuga Antimilitarista i altres col·lectius a la mateixa Plaça de Baix.

No hi falteu!

Comentaris