Bici Crítica Elx reivindica carril bici al voltant de l'antic pàrquing de la Filadora

En l'última Bici Crítica (de dissabte passat), els i les participants acordàrem enviar una nota de premsa als mitjans locals a favor del carril bici al voltant de l'antic pàrquing de la Filadora per a continuar fent pressió. Aquí va el comunicat enviat aquest matí.

COMUNICAT DE PREMSA

El moviment ciutadà Bici Crítica Elx reivindica carril bici al voltant de l'antic pàrquing de la Filadora

El moviment ciutadà Bici Crítica Elx, que reivindica l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport a la ciutat, es va desplaçar el dissabte 16 de març al migdia als voltants de l'antic pàrquing de la Filadora per reivindicar que s'habilite un carril bici a la ubicació que substituiria els trams de ciclocarrer (carrer compartit amb el cotxe, amb línia verda discontínua) per un carril bici exclusiu.

Aquesta reivindicació no és novaja es va traslladar a l'anterior equip de govern en el seu moment, i es torna a activar amb la demolició del mur de l'antic pàrquing, i l'anunci de l'Ajuntament d'Elx d'ampliar les voreres.

Amb un carril bici al voltant de tot l'antic pàrquing de la Filadora es connectaria la Ruta del Palmerar, el carril bici del Camí del Gat i el del carrer Mangraner, entre d'altres.

L'actual equip de Govern de l'Ajuntament d'Elx es va mostrar fa mesos a favor d'incloure en la revisió del Pla General d'Ordenació Urbana que s'exigisca en les noves obres i nous desenvolupaments reservar espai per a carril bici. Aquesta és una bona oportunitat per demostrar si de veritat creuen en això i en el foment de la mobilitat sostenible.

Aquest comunicat s'envia en nom de Bici Crítica Elx encara que s'envie des del correu d'Elx en Bici-Margalló.

Comentaris