Última Bici Crítica Elx... (7é Aniversari) - 30 gener 12:00 h


La Bici Crítica Elx es mor. Tot i que cada volta som més gent que circula en bici, som pocs els que continuem assistint cada mes a la Bici Crítica.

La Bici Crítica Elx va nàixer ara fa 7 anys per tal de reivindicar l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport i aconseguir un espai segur, en un ambient festiu, sent un lloc de trobada on compartir inquietuds, experiències, consells, rutes, etc .

Esta cita mensual ha contribuït a consolidar l'ús de la bici a la ciutat, però ha arribat a un moment d'estancament i poca participació, per tant, és necessari un canvi de cicle.

Elx en Bici-Margalló deixarà de convocar la Bici Crítica Elx tal com venia fent fins ara. No obstant això, vos animem a donar continuïtat a esta cita mensual, que qualsevol persona pot convocar mitjançant el grup de correu bici-critica-elx@googlegroups.com o de Facebook www.facebook.com/groups/bicicriticaelx.

Per a acomiadar este cicle de Bici Crítiques, ens veiem el dissabte 30 de gener a les 12 a les Ximeneres, i així celebrarem el 7é Aniversari de la Bici Crítica Elx. Després del recorregut farem un dinar de cabasset, així és que porteu menjar per vosaltres mateixos/es o per a compartir.

Salut i pedal!

Comentaris